Vision board 2019a

Kursus: Skab det liv du ønsker!

Lørdag d. 12. Januar kl 9.30 – ca. 16.30

På Hindselsvej 24, 7790 Thyholm

Pris 999 kr.

Med et Visionboard får du lettere dine ønsker og drømme til at gå i opfyldelse.

Når du hver dag bliver mindet om, hvilken vej du har besluttet dig for, at dit liv skal gå, kan du bedre fastholde dine tanker og følelser på målet. Med vedholdenhed i tanker og følelser, kan du skabe lige præcist det liv, du ønsker dig. 

Andre der var med på workshoppen sidste år fortæller:

  • at det har gjort en stor forskel i deres liv.
  • At de hver dag, når de kigger på deres eget personlige visionbord, bliver glad helt ind i hjertet, fordi de bliver mindet om alt det gode de er ved at skabe for dem selv.
  • At de har fået udført nogle af de praktiske ting, der skulle gøres, for at de kunne komme videre, med det de gerne vil.
  • At de har fået meget mere glæde og energi – og nyder at tingene begynder at tage form.
  • At deres parforhold har det meget bedre, de er nu sammen om flere ting.

På kurset får du mulighed for at lave dit eget visionboard, du får hjælp til at finde ind til det du VIRKELIG ønsker dig, og teknikker til at undgå det du frygter.

Praktisk info:

Prisen er incl. Lærred, og du kan benytte dig af maling og pensler m.m. på stedet.

Vi starter dagen med kaffe/the og en speltbolle (rugknækbrød til dem der ikke tåler gluten), og der vil være te og kaffe samt kage og frugt til eftermiddag. Frokost kan medbringes selv eller der kan bestilles Sandwich forud (bestilling kommer senere). Har du brug for overnatning i forbindelse med kurset, så kontakt mig og hør om muligheder.

Du skal selv medbringe fotos m.m. af personer og ting du vil have på dit visionboard. Tag gerne reklamer med. Dog er det muligt at søge på nettet og få printet ud her – mod betaling.

Book en plads: Klik her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på sms 51 80 53 60 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.