Dortea Lilla tørklæde 2a

Jeg hedder Dortea Olsen og er født i 1957            

Min interesse for holistisk behandling startede, da jeg i 1980 lærte zoneterapi. Siden da har jeg arbejdet med den alternative verden, hvor jeg løbende udvikler mine ”alternative” evner.

I dag arbejder jeg som hypnotisør, clairvoyant rådgiver, kranio sakral terapeut og healings terapeut. Jeg er i stand til at se energimæssige ubalancer, engle, afdøde og tidligere liv. Det er dine guider, som giver mig de informationer du har brug for at vide og som kan hjælpe dig videre i udviklingen og har du brug for at sige et sidste farvel til en afdød, kan jeg skabe kontakten.

Ud over det alternative er jeg uddannet Væksthusgartner og Social pædagog. Som socialpædagog har jeg arbejdet med børn og unge med gennemgribende udviklings forstyrrelser og andre problematikker.

Jeg går ind for livslang læring, og holder af at dygtig gøre mig, og lære nye ting til gavn for mine klienter.

Etik på Hjertelyz

Min holdning: Man bør have en høj etik og moral som alternativ behandler, for at værne om klientens privatliv.

  • Tavshedspligt er en selvfølge, det indebærer, at de informationer jeg modtager som behandler - fra den åndelige verden såvel som fra klienten - ikke videregives til andre. Ej heller oplysninger om, hvorvidt en person er klient her eller ej.
  • Der udøves hverken Healing eller Clairvoyance med alkohol eller bevidstheds udvidende stoffer i blodet.
  • Jeg er medlem af L-N-S (Landsorganisationen NaturSundhedsrådet)
  • Jeg er underlagt medicinallovgivningens §§ 23-27, som bl.a. betyder, at: Jeg betegner mig ikke som læge.
  • Jeg har fuld respekt og forståelse for personens fysiske/psykiske grænser og valg.
  • Jeg vil aldrig råde en person til at stoppe en behandling, når denne er sat i gang fra en læges side.
  • Hvis jeg får en person i behandling, der har en smitsom sygdom, vil jeg altid, ud over det jeg tilbyder, henvise personen til egen læge.

Såfremt en person møder frem til en behandling og er påvirket af alkohol eller andre bevidsthedsændrende stoffer, vil en ordinær behandling ikke kunne finde sted. Dog vil jeg kunne tilbyde samtale og forståelse - en ny tid til behandling kan altid aftales

Disse ting beskæftiger jeg mig ikke med:

Jeg beder ikke den åndelige verden om svar på f. eks tidspunkter for dødsfald, ulykker og lign. Ej heller om store gevinster da disse oplysninger, efter min opfattelse vil være hæmmende for ethvert menneskes frie valg og udvikling. Jeg "ser" heller ikke på personer via den åndelige verden eller egne evner, der ikke selv har bedt om dette og heller ikke på 3. person.

Som Clairvoyant kan jeg se ting, eller modtage oplysninger, som jeg føler kan være nødvendigt at "pakke " ind - for at værne om klienten. For mig er det vigtigste at give klienten en god oplevelse og fremhæve det positive frem for det negative. Samt at vende eventuelle negative ting fra fortiden, til konstruktive redskaber for personlig vækst.